Rangan bvba
Vloeren-Muurtegels-Tegels
Marmer - Graniet - Composiet - Natuursteen - Ceramisch
- Opmeting - Gedetaileerd legplan indien gewenst - Levering en/of plaatsing - Duidelijke afspraken - Nauwkeurige opvolging - Zeer verzorgde afwerking
Vraag via deze contact-link een gratis offerte
- Eventuele akoestische of thermische isolatie - Gestabiliseerd zandbed met eventuele wapening - Legmortel - Tegels (altijd voorgestreken met kleefcement) - Voegen (eventueel toon op toon)
Traditionele plaatsing vloeren:
Verlijmen op bestaande chape:
Werkwijze:
Legplan vloeren
Legplan vloeren
Vloeren-Muurtegels-Tegels
Perfecte overgang
Vloeren-Muurtegels-Tegels
Diskrete uitzettingsvoegen
Vloeren-Muurtegels-Tegels
Verzorgde plaatsing
Info
Voor een degelijke plaatsing van uw vloer en muurtegels is het zeer belangrijk goed voorbereid aan deze werken te beginnen. Zeker bij vloeren met vloerverwarming is het bepalen van de nodige uitzettingsvoegen van groot belang. Hier is een legplan ten stelligste aan te bevelen. Maar ook bij bevloering zonder vloerverwarming zijn de zettingen en spanningen niet te onderschatten. Hier is een goede uitzetting ter plaatse veelal voldoende en een legplan een optie. Door onze jarenlange ervaring (+65 J) en een perfecte kennis van CAD -programma’s kunnen wij zeker in staat om uw project in goede banen te leiden.
- Vlakke ondergrond (droog en stofvrij) - Enkele verlijming (klein formaat tegels) - Dubbel verlijmd (groter formaat tegels) - Op vloerverwarming ALTIJD dubbel verlijm met FLEX
Bij plaatsing van chape door derden is het altijd mogelijk een legplan te verkrijgen en dit GRATIS bij bestelling voor levering en plaatsing van de tegels.